SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Vikingahoppet och Rikshoppet 6:an INSTÄLLT

Gymnastikförbundet har i samråd med Helsingborgs Turnförening och nationell samordnare valt att ställa in Vikingahoppet och Rikshoppet 6:an med anledning av Pandemin Covid-19.


För evenemang med färre än 500 deltagare har Folkhälsomyndigheten tagit fram en mall för att riskbedöma varje enskilt evenemang. Gymnastikförbundets styrelse har beslutat att vi ska använda oss av Folkhälsomyndighetens mall för riskbedömning med vissa tillägg som är anpassade för Svensk Gymnastik. En sådan bedömning har nu genomförts gällande Vikingahoppet och Rikshoppet 6:an.

Utifrån den bedömningen som gjordes för tävlingen har Gymnastikförbundet tillsammans med Helsingborgs Turnförening valt att ställa in Vikingahoppet och Rikshoppet 6:an.


Helsingborgs Turnförening har inlett en dialog med Gymnastikförbundet för att se över möjligheterna till att genomföra tävlingen vid ett senare tillfälle under 2020.


Inbjudan och anmälan
Vi hälsar er varmt välkomna till eh härlig helg med hopprepstävlingar i Helsingborg!

Här finner ni inbjudan: Inbjudan VH o RH 2020.pdf »

Länk till Gymnastikförbundet: 

Länk till anmälan: https://www.indta.se/
Helsingborgs Turnförening arrangerar Rikshoppet 8:an och Vikingahoppet den 18-19 april i Norrehedshallen
Här kommer vi lägga fortlöpande information om arrangemanget.

Är du intresserad av att hjälpa till som volontär så tar vi tacksamt emot all hjälp.
Kontakta gärna vårt kansli så berättar vi mer.
073-301 31 32
 
Våra samarbetspartner