SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
När ska mitt barn byta grupp?
2019-11-13 21:29

Vad gör jag om mitt barn vill byta grupp?

I samband med anmälan till nästa termin kommer ni att få information om vilka grupper som finns tillgängliga. Du kan också kontakta ledaren för gruppen för att diskutera vilket alternativ som finns. 

 

Utöver barngymnastik erbjuder Turn även:

Hopprep 6 år och uppåt

Vår hopprepsverksamhet erbjuder träning för barn från 6 års ålder med möjlighet till fortsättning att tävla i hopprep.

 

TURNastik 7-12 år (pojkar upp till 15år)

I våra TURNastikgrupper tränar vi utan att tävla. Fokus ligger istället på att, utifrån sin egen förmåga, lära sig nya saker, bli stark och ha kul. Vi tar avstamp i gymnastikens grunder och kompletterar den med volter, trix, styrka, hopprep osv. 

TURNastik vänder sig både till nybörjare och till dem som tidigare tränat i våra barngrupper men inte vill gå in i en tävlingsgrupp. 

 

Truppgymnastik 7 år och uppåt

Truppgymnastik är en tävlingsport i lagform. Alla gymnaster som önskar detta spår anmäler sig, i mån av plats, till Turns INTRO ism terminsstarten där vi träffar alla barn och därefter erbjuder plats i den grupp som passar varje enskilt barn bäst.


Nyhetsarkiv
 
Våra samarbetspartner