SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Truppgymnastik

Vår Truppgymnastik välkomnar barn från 6-7 års ålder och uppåt som har det gemensamt att man vill tävla i gymnastik (man måste fylla minst 7år aktuellt tävlingsår för att få tävla). Mer om vad det innebär att tävla i truppgymnastik kan du läsa här.

 

Vi har grupper för olika åldrar och för olika nivåer. Gruppnamnen innehåller F eller P beroende om det är en grupp för flickor eller pojkar och siffran anger antal träningsdagar per vecka. Här kan du läsa mer om våra olika gruppers träningstider. 

 

Anmälan

Ibland finns det grupper inom truppgymnastiken som du kan anmäla ditt barn direkt till men oftast ska du välja vår så kallade INTRO-grupp i vår direktanmälan. Det är för att vi vill träffa alla nya gymnaster i samband med terminsstarten för att säkerställa att den enskilde får plats i en den grupp där vi på bästa sätt kan tillgodose hans eller hennes förutsättningar. Det kan vara en grupp i barn-, TURNastik- eller truppverksamheten. 

 

 

Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartner