SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Truppgymnastik

Runt 6-7 års ålder vill många ta steget från barngymnastiken till någon av våra trupptävlingsgrupper. Vår truppgymnastik är indelad i två tävlingsfamiljer: Skånefamiljen och Sverigefamiljen. Familjerna är indelade efter de olika tävlingsstegar som finns. Mer om dessa kan du läsa under: Att tävla i truppgymnastik. Alla nya truppgymnaster startar i vår så kallade INTRO-grupp för att sen bli erbjuden plats i den grupp (i någon av våra verksamheter) som passar varje enskild gymnast bäst.


INTRO-grupp

Vill ditt barn börja med truppgymnastik gör du en direktanmälan och väljer INTRO-grupp. Alla nya gymnaster som fått plats i föreningen träffar vi i vår Intro-grupp i samband med terminsstarten. Då säkerställer vi att den enskilde gymnasten får plats i en den grupp där vi på bästa sätt kan tillgodose varje gymnast förutsättningar för att träna gymnastik hos oss. Det kan vara en grupp i barn-, TURNastik- eller truppverksamheten. Kontakta gärna kansliet för att få veta mer.


Skånefamiljen 6 år och uppåt

I Skånefamiljen finns föreningens yngsta tävlingsgrupper för både flickor och pojkar. Hit kommer många som tidigare gått i vår barngympa. För att kunna börja i Skånefamiljen bör man ha vissa förkunskaper inom gymnastiken. Läs mer här.


Sverigefamiljen 10 år och uppåt

I Sverigefamiljen finns grupper för både tjejer och killar. I Sverigefamiljen tävlar grupperna på olika nivåer såväl på region som nationella tävlingar. Läs mer här.Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartner