SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Hopprep

Hopprep är en bra och rolig träningsform där du tränar såväl kondition och styrka som koordination och smidighet. Hopprep kan tränas av alla och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan göra. I våra grupper tränar vi både enkelrep och dubbelrep. 

 

När du tränar hopprep är det viktigt att ha bra skor med dämpning. Du bör också ha uppsatt hår och inte allt för löst sittande kläder. När du börjar med hopprep får du låna hopprep av föreningen. Om du sen börjar tävla och behöver mer avancerade rep eller bara vill ha ditt eget hopprep så hjälper vi dig med det.

 

Att tävla i hopprep

Du kan tävla i både lag och individuellt. Grenarna varierar då från snabbhetsgrenar, där du ska göra så många hopp som möjligt på en viss tid, till uthållighetsgrenar och freestylar. En freestyle är ett valfritt program med hopp till musik. 

Domarna som bedömer en freestyle tittar på hur svåra hopp du gör, hur du hoppar i takt till musiken och använder effekter i den, hur du rör dig över tävlingsytan osv.

 

Nyfiken på hopprep?

Klicka på här för att se en film om hopprep.

 

2021-12-19 09:00

Hopprep grund

2021-07-16 23:14
Hopprep grund vänder sig till nya hoppare som vill lära sig grunderna i hopprep.

När du tränar hopprep är det viktigt att ha bra skor med dämpning. Du bör också ha uppsatt hår och inte allt för löst sittande kläder. När du börjar med hopprep får du låna hopprep av föreningen.

 

Länk till Direktanmälan

 

HÖSTEN  2022 vecka 35-50

Målgrupp: Nybörjargrupp

Ålder: 6-10 år

Förkunskaper: Inga förkunskaper behövs för att börja i denna grupp.

Träningstider:

Torsdagar 17.30-19.00 Västra Ramlösa skola, Södra Hunnetorpsvägen 213, Helsingborg

 

Med reservation för ändring

Hopprep - Tävling
2021-12-19 09:00
Tävling i hopprep kan du både lag och individuellt. Grenarna varierar då från snabbhetsgrenar, där du ska göra så många hopp som möjligt på en viss tid, till uthållighetsgrenar och freestylar. En freestyle är ett valfritt program med hopp till musik.

 

Domarna som bedömer en freestyle tittar på hur svåra hopp du gör, hur du hoppar i takt till musiken och använder effekter i den, hur du rör dig över tävlingsytan, hur många missar du gör osv.

 

När du tränar hopprep är det viktigt att ha bra skor med dämpning.

 

Hösten 2022 vecka 35-50

Tävling 8- år

Målgrupp: Grupp för de som vill tävla i hopprep

Ålder: 8 år och uppåt

Förkunskaper: Förkunskaper krävs för att börja i denna grupp.

Träningstider

torsdagar 18.00-20.00 Västra Ramlösa, Södra Hunnetorpsvägen 213 Helsingborg

lördagar 11.00-13.00 Höganäs

 

Med reservation för ändring

Nyheter från föreningen
Hem, 07/12 20:30 
Hem, 04/12 10:00 
 
Våra samarbetspartner