SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Hopprep

Hopprep är en bra och rolig träningsform där du tränar såväl kondition och styrka som koordination och smidighet. Hopprep kan tränas av alla och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan göra. I våra grupper tränar vi både enkelrep och dubbelrep. 

 

När du tränar hopprep är det viktigt att ha bra skor med dämpning. Du bör också ha uppsatt hår och inte allt för löst sittande kläder. När du börjar med hopprep får du låna hopprep av föreningen. Om du sen börjar tävla och behöver mer avancerade rep eller bara vill ha ditt eget hopprep så hjälper vi dig med det.

 

Att tävla i hopprep

Du kan tävla i både lag och individuellt. Grenarna varierar då från snabbhetsgrenar, där du ska göra så många hopp som möjligt på en viss tid, till uthållighetsgrenar och freestylar. En freestyle är ett valfritt program med hopp till musik. 

Domarna som bedömer en freestyle tittar på hur svåra hopp du gör, hur du hoppar i takt till musiken och använder effekter i den, hur du rör dig över tävlingsytan osv.

 

Nyfiken på hopprep?

Klicka på här för att se en film om hopprep.

 

2023-06-09 09:00

Hopprep

2021-07-16 23:14
Hopprep vänder sig till både nya hoppare som vill lära sig grunderna i hopprep och de som har tränat hopprep förut.

När du tränar hopprep är det viktigt att ha bra skor med dämpning. Du bör också ha uppsatt hår och inte allt för löst sittande kläder. När du börjar med hopprep får du låna hopprep av föreningen.

Denna grupp är för både tjejer och killar.

 

Länk till Direktanmälan

 

VÅREN  2024 vecka 3-20

Målgrupp: Nybörjare/fortsättning

Ålder: 7-12 år

Förkunskaper: Inga förkunskaper behövs för att börja i denna grupp.

Träningstider:

Torsdagar 17.30-19.00 Västra Ramlösa skola, Södra Hunnetorpsvägen 213, Helsingborg

 

Med reservation för ändring

Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartner