Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Träning under höstlovet
2020-10-22 09:00
Höstlovet är här och vi påminner om att följande träningar är inställda och alla övriga träningar sker som vanligt. Era träningstider är uppdaterade och finns i Sportadmin medlemsapp.
Följande träningar är inställda vecka 44:
Barn 3-4 år Elineberg tisdag
Barn 5-6 år Elineberg tisdag
Barn 3-4 år Husensjö torsdag
Barn 5-6 år Husensjö torsdag  
Barn 3-4 år Gymnastikens Hus lördag
Barn 5-6 år Gymnastikens Hus lördag
TURNastik flickor 7-9 år söndag
TURNastik flickor 10-12 år söndag
Skåne F3 Rosa torsdag (övriga träningar som vanligt)
Hopprep tävling måndag (torsdag 29/10 kl 17.30-19.30)
Vi söker kanslist
2020-10-04 18:10

Gillar du ordning och reda? Tycker du om administration och bokföring? Vill du dessutom hjälpa och stötta våra medlemmar i vardagen? Då har vi kanske jobbet för dig?


Om oss

Helsingborgs Turnförening är en av Helsingborgs största gymnastikföreningar. Vi bildades 1948 och har idag ca 900 medlemmar. Föreningen har en bred och kvalitativ verksamhet med olika former av gymnastik för barn, ungdomar och vuxna. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.turn.se
Föreningen är verksam på flera olika ställen i Helsingborg men vårt Kansli finns på Gymnastikens Hus på Ättekulla.


Om jobbet
Under 2021 ska vi testa att utöka vår föreningsorganisation med en mer renodlad administrativ tjänst som kan avlasta och komplettera vår befintliga föreningskoordinator. Tjänsten är en visstidsanställning på 50% med tillträde enligt ök. Det kommer ändå att vara en bred tjänst som omfattar både rent administrativa uppgifter men också direktkontakt med medlemmar, kommun, samarbetspartners etc.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du själv planerar mycket av din tid. Arbetet kan i stor utsträckning utföras på valfri plats men det finns dagar och tillfällen då du förväntas infinna dig på vårt Kansli på Gymnastikens Hus. Arbetsbelastningen kommer att variera stort över året och är som mest intensiv kring terminsstarterna.


Arbetsuppgifterna

Med ett litet kansli är det avgörande att vi hjälps åt med det som behöver göras. Det betyder att tjänsten inrymmer uppgifter som inte på förhand kan specificeras. Dock kan de huvudsakliga arbetsuppgifterna delas in i tre delar:

 • Föreningsadministration
  Medlemshantering, tävlings- och arrangemangsadministration, Samordning och rapportering av ansökningar om aktivitets- och medlemsbidrag, kommunala bidrag etc.
 • Kommunikation och medlemsdialog
  Telefon och mailkontakt med våra medlemmar, uppdatering av hemsida och sociala medier. Välkomstbrev, kallelser, fånga in frågor och kanalisera vidare till rätt person.
 • Ekonomi och bokföring
  Fakturering, bokföring, bokslut, löne- och arvodesutbetalning

Dessutom kommer du att vara involverad i föreningsövergripande aktiviteter


Om dig
Vi tror att du har ett stort föreningshjärta och du vet vad som krävs för att en ideell förening ska fungera. Du är noggrann och serviceinriktad samt har förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Du är kommunikativ, har lätt för att samarbeta och bidrar till en god stämning.

Du bör trivas med att arbeta på en liten arbetsplats. Du har ordningssinne och förmåga att arbeta strukturerad men du kan också vara flexibel och villig att vid behov hugga tag i arbetsuppgifter som kan dyka upp utanför ordinarie ansvarsområde.

Du vill och kan vara ett stort stöd för våra medlemmar men ska också vilja och kunna representera föreningen i olika sammanhang.

Du förstår värdet av att formulera sig väl och har mycket goda kunskaper, både muntligt och skriftligt, i det svenska språket.

 

Din bakgrund och erfarenhet
Du har lång erfarenhet av administrativt arbete och är väl förtrogen med bokföringens alla delar. Du är van vid att sköta medlems/kundkommunikation i skrift via hemsida, sociala medier och i olika former av utskick. Du har erfarenhet av direkt medlems/kundkontakt både live och via telefon.

Du har god datavana och behärskar Officeprogram och bokföringsprogram. Har du dessutom erfarenhet av medlemsprogrammet SportAdmin ses detta som meriterande.

Det är ett plus om du har erfarenhet av ideellt arbete i en idrottsförening.
Det är en fördel om du har b-körkort och tillgång till egen bil.

 

Processen
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, dock senast den 30 oktober. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller vill ta chansen att prata med den som kan bli din närmsta kollega är du välkommen att kontakta föreningskoordinator Tina Österberg på tel: 042-283132 eller ordförande Sofie Lilja på tel 0733-970005.


Din ansökan skickar du till ordforande@turn.se

Anställningsform: Visstidsanställning 50%
Tid: Tillträde snarast och tom dec 2021
Lön: Enligt överenskommelse

Gymnastikföreningarna vill bidra till idrottskluster vid Oceanhamnen!
2020-09-25 15:10


Alla pusselbitar finns nu för att ett nytt Gymnastikens Hus ska kunna bli verklighet. Tidigare har kommunfullmäktige beslutat att investera 100 miljoner i ett nytt Gymnastikens Hus. Fritidsnämnden lade i våras fram en utredning som definierar ett lokalprogram som alla stadens gymnastikföreningar, drillföreningar, cheerleaders och ”Alla kan gympa” med ca 4000 utövare ställer sig positiva till.

 

Läget vid Oceanhamnen är perfekt för gymnastiken och kan tillsammans med Oceanbadet bli de första delarna i det nya spännande idrottskluster som fritidsnämnden beslutat att man vill investera i. Gymnastikens grundläggande delar kan bidra till andra idrotter och ett samarbete mellan olika föreningar i ett idrottskluster är en bra väg att gå. Dagtid kan självklart lokalerna användas för skolidrott, något som skol-och fritidsförvaltningen identifierat som ett viktigt behov på platsen.

 

Gymnasterna har med en röst genom Helsingborgs Gymnastikallians sagt ”JA” till ett nytt Gymnastikens Hus. Nu måste vi hjälpas åt och använda alla kontakter och kanaler som finns för att få stadens alla partier att ställa sig bakom denna möjlighet.

 

/Helsingborgs Gymnastikallians*


Helsingborgs Gymnastikallians är en samorganisation med representanter från stadens gymnastikföreningar som driver arbetet för ett nytt Gymnastikens Hus.

Välkomna till en ny termin
2020-08-24 21:00

Vi är mycket glada för att kunna starta upp nästan hela verksamheten igen och vi har en god förhoppning om att denna termin, på många håll, ska bli mer "normal" än vårterminen. 
Dock finns fortfarande ett antal förhållningsregler som föreningen, med utgångspunkt från Folkhälsomyndighetens direktiv, rekommendationer från Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet, har tagit fram och som alla förväntas följa.


 1. Precis som tidigare gäller att man under inga omständigheter får komma till träning om man uppvisar minsta symtom eller känner sig hängig.
 2. Ombyte och påfyllnad av vattenflaska sker hemma
 3. Samling sker i så stor utsträckning som möjligt utanför träningshallen. 
 4. Föräldrar ombedes stanna utomhus, för de allra yngsta finns dock särskilda regler. Prata med ledarna om du är osäker. 

Träningarna kommer att utvärderas löpande för att säkerställa att vi klarar att upprätthålla de förhållningsregler som krävs. Har ni tankar eller frågor är ni alltid välkomna att kontakta kansliet!

 
Våra samarbetspartner