Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
All träning inställd tills vidare
2020-04-01 17:31

Mot bakgrund av dagens nya direktiv från Folkhälsomyndigheten har föreningens styrelse beslutat att omgående avbryta all träning på obestämd tid. Det innebär att samtliga träningar från och med idag är inställda. 


För mer information hänvisar vi till: 

Gymnastikförbundet

Folkhälsomyndigheten


Vi tycker fortfarande att det är viktigt att barn får röra på sig. Därför kommer vi att ägna påsken åt att samla kunskap och försöka hitta sätt att skapa förutsättningar för våra barn och unga att träna i någon form ändå.

Så fort vi kan skickar vi ut mer information via mail och via våra sociala kanaler.


Detta är ett jätte tråkigt, men utifrån omständigheterna, tyvärr nödvändigt beslut.


Tillsammans måste vi vara rädda om varandra!


/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening

Fortsatt träning
2020-03-29 11:56

Idag, söndagen den 29 mars 2020, börjar regeringens beslut om ytterligare begränsningar vid sammankomster och tillställningar till max 50 personer att gälla.


Vad innebär då detta för Turns verksamhet?

Egentligen inte så mycket mer än de åtgärder som redan vidtagits. För säkerhetsskull har vi sett över samtliga träningstider för att säkerställa att vi har god marginal till maxantalet.


På Gymnastikens Hus kan det bli trångt i samband med hämtning och lämning. Vi vill därför be er föräldrar att, i den mån det är möjligt, vänta ute på parkeringen. I de fall branddörrarna till Grophall respektive Badmintonhall står öppna får barnen gärna gå in den vägen för att undvika att det blir trångt i den vanliga entrén.


Precis som tidigare gäller att man under inga omständigheter får komma till träningen om man uppvisar symptom eller känner sig hängig.


Anmäl ditt barns frånvaro

Vi har full respekt för de som väljer att utebli från träningen under dessa omständigheter men vädjar till er att gå in och meddela detta i SportAdmins-medlemsapp för att underlätta vår planering.

  • Ladda ner SportAdmins medlemsapp för föräldrar
  • Klicka fram vänstermenyn och välj Kalender
  • Klicka på träningstillfället och ange ”ej tillgänglig” om ert barn inte kommer 
Tillsammans är vi rädda om varandra!
/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening
Justerade träningstider för Barngrupper och TURNastik
2020-03-24
På grund av lägre närvaro i våra Barn och TURNastikgrupper kommer vi från och med denna vecka att slå ihop vissa av dessa grupper.
NY TRÄNINGSTIDER ENLIGT FÖLJANDE:
Tisdag Elineberg
Barn 3-4 år och 5-6 år tränar samtidigt kl 17:30-18:30

Lördag Gymnastikens Hus
TURNastik flickor 7-9 år och 10-12 år tränar samtidigt kl 9-10

Söndag Gymnastikens Hus
Barn 3-4 år och 5-6 år tränar samtidigt kl 15.30-16.30

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendation om att friska barn mår bra av att få röra på sig fortsätter vi Turn vår barn och ungdomsverksamhet. Naturligtvis står det varje medlem fritt att själv besluta om man vill delta i verksamheten utifrån rådande omständigheter. 
TURN vann Riksåttan i hopprep
2020-03-22 20:53
Riksåttan i hopprep avgjordes (med anledning av pågående pandemi) i en digital form och nu är resultatet klart och vi är så stolta för att ett av våra lag vann Riksåttan.
Stort grattis till alla rephopparna däribland främst Felix Johansson, Alva Björnstedt, Emilia Nilsson, Liivi Nöu Wihlborg och ledare för er fina insats.

På denna länk kan ni läsa mer om resultatet:
 
Våra samarbetspartner