Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Välkomna till en ny termin
2020-08-24 21:00

Vi är mycket glada för att kunna starta upp nästan hela verksamheten igen och vi har en god förhoppning om att denna termin, på många håll, ska bli mer "normal" än vårterminen. 
Dock finns fortfarande ett antal förhållningsregler som föreningen, med utgångspunkt från Folkhälsomyndighetens direktiv, rekommendationer från Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet, har tagit fram och som alla förväntas följa.


  1. Precis som tidigare gäller att man under inga omständigheter får komma till träning om man uppvisar minsta symtom eller känner sig hängig.
  2. Ombyte och påfyllnad av vattenflaska sker hemma
  3. Samling sker i så stor utsträckning som möjligt utanför träningshallen. 
  4. Föräldrar ombedes stanna utomhus, för de allra yngsta finns dock särskilda regler. Prata med ledarna om du är osäker. 

Träningarna kommer att utvärderas löpande för att säkerställa att vi klarar att upprätthålla de förhållningsregler som krävs. Har ni tankar eller frågor är ni alltid välkomna att kontakta kansliet!

Platser kvar till höstterminen
2020-08-15 23:04
Höstterminsstarten närmar sig med stormsteg och vecka 35 drar vi igång nästan hela verksamheten igen! 

Information om våra grupper och dess träningstider hittar du här på hemsidan.

Lediga platser 
Inför hösten har vi platser kvar i bland annat barn 3-4år, hopprep 6-10år och trupp pojkar 6-8år. För flickor 6-8år som vill börja med truppgymnastik anmäler du till Trupp Intro. 

Gå in på länken ”Direktanmälan” för att se exakt vilka grupper det fortfarande finns platser till. 

Motionsverksamheten - Turn mitt i city
På grund av rådande omständigheter så kommer vi inte att kunna starta upp motionsverksamheten i anslutning till terminsstarten. Men vi följer utvecklingen och hoppas på att få komma med ny information under hösten. 

Frågor? 
Har du någon som helst fundering så tveka inte att ta kontakt med vårt kansli. 
Telefon: 073-301 31 32
All träning inställd tills vidare
2020-04-01 17:31

Mot bakgrund av dagens nya direktiv från Folkhälsomyndigheten har föreningens styrelse beslutat att omgående avbryta all träning på obestämd tid. Det innebär att samtliga träningar från och med idag är inställda. 


För mer information hänvisar vi till: 

Gymnastikförbundet

Folkhälsomyndigheten


Vi tycker fortfarande att det är viktigt att barn får röra på sig. Därför kommer vi att ägna påsken åt att samla kunskap och försöka hitta sätt att skapa förutsättningar för våra barn och unga att träna i någon form ändå.

Så fort vi kan skickar vi ut mer information via mail och via våra sociala kanaler.


Detta är ett jätte tråkigt, men utifrån omständigheterna, tyvärr nödvändigt beslut.


Tillsammans måste vi vara rädda om varandra!


/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening

Fortsatt träning
2020-03-29 11:56

Idag, söndagen den 29 mars 2020, börjar regeringens beslut om ytterligare begränsningar vid sammankomster och tillställningar till max 50 personer att gälla.


Vad innebär då detta för Turns verksamhet?

Egentligen inte så mycket mer än de åtgärder som redan vidtagits. För säkerhetsskull har vi sett över samtliga träningstider för att säkerställa att vi har god marginal till maxantalet.


På Gymnastikens Hus kan det bli trångt i samband med hämtning och lämning. Vi vill därför be er föräldrar att, i den mån det är möjligt, vänta ute på parkeringen. I de fall branddörrarna till Grophall respektive Badmintonhall står öppna får barnen gärna gå in den vägen för att undvika att det blir trångt i den vanliga entrén.


Precis som tidigare gäller att man under inga omständigheter får komma till träningen om man uppvisar symptom eller känner sig hängig.


Anmäl ditt barns frånvaro

Vi har full respekt för de som väljer att utebli från träningen under dessa omständigheter men vädjar till er att gå in och meddela detta i SportAdmins-medlemsapp för att underlätta vår planering.

  • Ladda ner SportAdmins medlemsapp för föräldrar
  • Klicka fram vänstermenyn och välj Kalender
  • Klicka på träningstillfället och ange ”ej tillgänglig” om ert barn inte kommer 
Tillsammans är vi rädda om varandra!
/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening
 
Våra samarbetspartner