SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Börja på gymnastik eller hopprep hösten 2021?

Varje termin startar vi grupper för gympa och hopprepssugna barn och ungdomar. Inför höstterminen släpper vi platser till tidigare medlemmar v27 och nya medlemmar vecka 32. 

Höstens grupper/tider finner ni under rubriken för respektive verksamhet.

 

Den 9 augusti kl 9.00 publicerar vi lediga platser i vår direktanmälan 
 
I Direktanmälan kan du också registrera dig som stödmedlem och ekonomiskt stötta vår verksamhet.
 
Varmt välkommen till oss! 
Semesterstängt på kansliet
2021-07-16 21:13

Efter ännu en väldigt annorlunda termin har det blivit dags för kansliet att ta lite välförtjänt semester. Vecka 32 drar vi igång igen och då öppnar vi också för anmälan till de flesta av våra grupper. Mail som inkommer under semesterperioden kommer vi att besvara så fort vi kan men mycket information om höstens träningstider etc hittar du här på hemsidan. Sommarterminens återstående träningstillfällen ser du i Sportadmins medlemsapp. 

 

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar och ser framemot att ses i höst igen!

 

/Kansli och Styrelse

Sommarträning 2021
2021-05-11

Sommaren är äntligen på ingång och i sommar erbjuder vi sommarträning till följande grupper: 
F2 blå, F2 grön, F2 lila, F2 vit, P2

F3 rosa, F3 röd, F3 turkos

Sverige gul, Sverige blå, Sverige svart

 

Har ditt barn tränat i någon av våra andra grupper väntar istället ett lång och skönt sommarlov så återkommer vi så snart det är dags att anmäla sig till höstterminen. 

Första digitala årsmötet genomfört
2021-03-17

Den 16 mars 2021 hölls föreningens första digitala årsmöte någonsin. Det digitala var såklart påtvingat med anledning av Covid-19 och visst var vi lite ovana men det visade sig vara ett spännande format som med lite mer träning kan öppna upp för andra möjligheter än det fysiska mötet.  

 

Vi stängde 2020 med summeringen att Covid-19 ställt allt på ända och att ingenting egentligen blev som vi planerat. Men vi har tagit oss igenom tillsammans och nu behöver vi blicka framåt och fokusera på att reparera de skador som pandemin på olika sätt orsakat vår verksamhet. 

 

Den nya föreningsplanen för 2021-2024, tillsammans med verksamhetsplan för 2021 presenterade och godkändes. Därmed kan vi fortsätta resan mot Vision 2024.

 

Vår ordförande Sofie Lilja fick förnyat förtroende ännu ett år och information om övriga ledamöter och andra förtroendevalda hittar du här

 

Har du nån fråga eller fundering som du vill ställa till föreningens styrelse? Har du kanske någon idé kring hur vi kan göra saker annorlunda/smartare/bättre? Tveka inte att höra av dig till ordforande@turn.se

 
Våra samarbetspartner