Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Inför hösten 2020
2020-05-07 12:00
Förberedelserna inför hösten är i full gång och vår förhoppning är att all verksamhet ska kunna starta upp till terminsstarten. Dock med reservation för ändringar med hänsyn till direktiv/rekommendationer från myndigheter/förbund gällande rådande Pandemi.

Aktiv medlem våren 2020
Ni som varit aktiv medlem under våren 2020 kommer få ett meddelande via mail med erbjudande om förtur till hösten.

Höstens grupper
De olika grupperna och deras preliminära träningstider finns publicerade här på hemsidan.

Lediga platser 
Lediga platser till våra grupper publiceras på hemsidan (se ”Direktanmälan”) onsdagen den 5 augusti kl 09.00 

Anmälan (för er som inte varit aktiv medlem under våren 2020) 
Anmälan gör ni genom att följa instruktionerna här på hemsidan under rubriken ”Direktanmälan”

Tveka inte att ta kontakt med vårt kansli om ni undrar något. Notera att kansliet håller stängt för semester från den 25 juni och öppnar igen den 3 augusti och då besvarar vi mail m.m. så snart vi kan.
Telefon: 073-301 31 32

Vi önskar er alla en fin sommar!
Delvis uppstart av träning igen
2020-04-09 17:45
Välkomna tillbaka!

Mycket glada men samtidigt lite nervösa så hälsar vi flera av våra trupper tillbaka till träning efter påskhelgen. 


Med utgångspunkt från Folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer från Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet har föreningen tagit fram förhållningsregler och ett justerat träningsschema för delar av verksamheten.


Det innebär att stora delar av truppgymnastiken och hopprepsverksamheten kommer att starta upp igen efter påsk. De trupper som är berörda har idag fått mail med information om förhållningsregler, justeringar i träningstider etc. 


Parallellt arbetar vi vidare för att hitta möjligheter att starta upp ytterligare delar av verksamheten. Så snart detta skulle bli aktuellt kontaktats berörda medlemmar via mail. 


Gladisgympan - Turn mitt i city håller dock fortsatt stängt då medlemmarna i huvudsak tillhör en av riskgrupperna för pandemin.


Träningarna kommer att utvärderas löpande för att säkerställa att vi klarar att upprätthålla de förhållningsregler som krävs. Har du tankar eller frågor är du alltid välkommen att kontakta kansliet!


Tillsammans är vi rädda om varandra!


/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening


All träning inställd tills vidare
2020-04-01 17:31

Mot bakgrund av dagens nya direktiv från Folkhälsomyndigheten har föreningens styrelse beslutat att omgående avbryta all träning på obestämd tid. Det innebär att samtliga träningar från och med idag är inställda. 


För mer information hänvisar vi till: 

Gymnastikförbundet

Folkhälsomyndigheten


Vi tycker fortfarande att det är viktigt att barn får röra på sig. Därför kommer vi att ägna påsken åt att samla kunskap och försöka hitta sätt att skapa förutsättningar för våra barn och unga att träna i någon form ändå.

Så fort vi kan skickar vi ut mer information via mail och via våra sociala kanaler.


Detta är ett jätte tråkigt, men utifrån omständigheterna, tyvärr nödvändigt beslut.


Tillsammans måste vi vara rädda om varandra!


/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening

Fortsatt träning
2020-03-29 11:56

Idag, söndagen den 29 mars 2020, börjar regeringens beslut om ytterligare begränsningar vid sammankomster och tillställningar till max 50 personer att gälla.


Vad innebär då detta för Turns verksamhet?

Egentligen inte så mycket mer än de åtgärder som redan vidtagits. För säkerhetsskull har vi sett över samtliga träningstider för att säkerställa att vi har god marginal till maxantalet.


På Gymnastikens Hus kan det bli trångt i samband med hämtning och lämning. Vi vill därför be er föräldrar att, i den mån det är möjligt, vänta ute på parkeringen. I de fall branddörrarna till Grophall respektive Badmintonhall står öppna får barnen gärna gå in den vägen för att undvika att det blir trångt i den vanliga entrén.


Precis som tidigare gäller att man under inga omständigheter får komma till träningen om man uppvisar symptom eller känner sig hängig.


Anmäl ditt barns frånvaro

Vi har full respekt för de som väljer att utebli från träningen under dessa omständigheter men vädjar till er att gå in och meddela detta i SportAdmins-medlemsapp för att underlätta vår planering.

  • Ladda ner SportAdmins medlemsapp för föräldrar
  • Klicka fram vänstermenyn och välj Kalender
  • Klicka på träningstillfället och ange ”ej tillgänglig” om ert barn inte kommer 
Tillsammans är vi rädda om varandra!
/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening
 
Våra samarbetspartner