SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Börja på gymnastik eller hopprep?

Varje termin startar vi grupper för gympa och hopprepssugna barn och ungdomar. Inför höstterminen släpper vi platser till tidigare medlemmar v27 och nya medlemmar vecka 32. 

Gå in i direktanmälan för att se vart det finns lediga platser.
 
I Direktanmälan kan du också registrera dig som stödmedlem och ekonomiskt stötta vår verksamhet.
 
Naturligtvis har vi anpassat antalet deltagare i våra grupper för att följa gällande restriktioner med anledning av Covid-19.
 
Varmt välkommen till oss! 
Sommarträning 2021
2021-05-11

Sommaren är äntligen på ingång och i sommar erbjuder vi sommarträning till följande grupper: 
F2 blå, F2 grön, F2 lila, F2 vit, P2

F3 rosa, F3 röd, F3 turkos

Sverige gul, Sverige blå, Sverige svart

 

Har ditt barn tränat i någon av våra andra grupper väntar istället ett lång och skönt sommarlov så återkommer vi så snart det är dags att anmäla sig till höstterminen. 

Första digitala årsmötet genomfört
2021-03-17

Den 16 mars 2021 hölls föreningens första digitala årsmöte någonsin. Det digitala var såklart påtvingat med anledning av Covid-19 och visst var vi lite ovana men det visade sig vara ett spännande format som med lite mer träning kan öppna upp för andra möjligheter än det fysiska mötet.  

 

Vi stängde 2020 med summeringen att Covid-19 ställt allt på ända och att ingenting egentligen blev som vi planerat. Men vi har tagit oss igenom tillsammans och nu behöver vi blicka framåt och fokusera på att reparera de skador som pandemin på olika sätt orsakat vår verksamhet. 

 

Den nya föreningsplanen för 2021-2024, tillsammans med verksamhetsplan för 2021 presenterade och godkändes. Därmed kan vi fortsätta resan mot Vision 2024.

 

Vår ordförande Sofie Lilja fick förnyat förtroende ännu ett år och information om övriga ledamöter och andra förtroendevalda hittar du här

 

Har du nån fråga eller fundering som du vill ställa till föreningens styrelse? Har du kanske någon idé kring hur vi kan göra saker annorlunda/smartare/bättre? Tveka inte att höra av dig till ordforande@turn.se

Välkomna till årsmöte 2021
2021-02-18 19:03

HELSINGBORGS TURNFÖRENING:S ÅRSMÖTE

 

Tisdagen den 16 mars 2021 kl. 19.00

 

På grund av rådande pandemi har vi tyvärr inga andra möjligheter än att hålla årsmötet i digital form detta år. Det blir såklart annorlunda på många sätt men är samtidigt både roligt och lite spännande.

 

Du anmäler dig till årsmötet genom att maila till kansliet@turn.se.
En vecka innan årsmötet får du en länk till mötet samt alla handlingarna skickade till din mailadress.

Aktuella handlingar

Dagordning

Verksamhetsberättelse

Ekonomirapport

Föreningsplan

Verksamhetsplan

Budget

 

Välkommen!

Styrelsen för Helsingborgs Turnförening

 
Våra samarbetspartner