Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Profilkollektion
Vår profilkollektion finner du på Vera Sports hemsida.

Så här gör du för att köpa våra profilkläder hos Vera Sport

För att kunna handla behöver du skapa ett konto. 
Innan du börjar handla i vår föreningswebshop hos Vera Sport, ska du skapa ett konto som kopplas till Helsingborgs Turnförening. Detta gör du endast innan första inköpstillfället, och därefter har du automatiskt föreningsrabatt på alla Vera Sports produkter när du loggar in i webshopen. Se nedan hur du går tillväga för att skapa ett konto.

Skapa konto
Gör på följande sätt för att skapa ett konto i Helsingborgs Turnförenings webshop hos Vera Sport. 
När du har skapat kontot ska du maila till info@verasport.se så att Vera Sport kan koppla ditt konto till vår förening.
1. Öppna hemsidan Vera Sports webshop http://shop.verasport.se 2. Klicka på "Skapa konto" uppe till höger.
3. Klicka i "Jag vill skapa ny kundprofil"
4. Fyll i alla uppgifter med rödmarkerad stjärna.
5. Avsluta med att klicka på Spara.
6. När du är klar med registreringen maila till info@verasport.se att du har skapat en kundprofil och att ditt konto ska kopplas till Helsingborgs Turnförening.
7. När vi har kopplat ditt konto till föreningsrabatten får du ett mail som bekräftar detta. Efter det kan börja handla med föreningsrabatt.

Börja handla med föreningsrabatt
När du vill börja handla klickar du på "Logga in" högst upp till höger. Din e-postadress är ditt användarnamn, och det lösenord du valde när du skapade kontot använder du nu som lösenord. Nu kan du handla precis som vanligt och de priser du ser i webshopen är efter din rabatt.
Glöm inte att när du är i ”kassan” klicka i vilken förening du tillhör vid varje köptillfälle.

Betalningsvillkor
Kontant vid avhämtning i Vera Sports showroom i Spånga.
Betalkort.
Faktura 14 dagar – du kan välja att få faktura hemskickat tillsammans med varorna – 14 dagars betalningsvillkor. Faktura-avgift tillkommer enligt information i webshopen.
Delbetalning Klarna – du kan välja att dela upp din betalning 3 – 24 månader enligt information i webshopen.
Tävlingskläder
Föreningsdräkt för våra yngre gymnaster
Vi ser gärna att alla Turnare har föreningens profilkläder. Förutom att de är snygga och bekväma att träna i så bidrar de till en härlig gemenskap i hallen. 

 

Tävlingskläder

I samband med tävlingar använder alla gymnaster tävlingskläder som föreningen tillhandahåller (förutom trikåer till flickorna). Flickorna har föreningsdräkt och pojkarna har shorts och t-shirt. Naturligtvis finns det även möjlighet att köpa sina egna tävlingskläder. Kontakta då kansliet. Föreningen ser gärna att gymnasterna köper profilkläder för att använda vid tävlingar, uppvisningar och träningar. När flickorna börjar tävla nationellt har de ofta även en särskild friståendedräkt. Denna får dock gymnasterna köpa själv. Då trupperna tävlar nationellt ska man vara representativt klädd föreningens profilkläder.


Trikåer och tillbehör 

Trikåer och andra tillhör såsom skor och skydd kan man köpa via de nätbutiker som vi hänvisar till under sidan med Länktips. 


För frågor om kläder kontakta gärna kansliet 042- 283132 eller kansliet@turn.se


 
Våra samarbetspartner