SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Tävlingskläder
Föreningsdräkt för våra yngre gymnaster
Vi ser gärna att alla Turnare har föreningens profilkläder. Förutom att de är snygga och bekväma att träna i så bidrar de till en härlig gemenskap i hallen. 

 

Tävlingskläder

I samband med tävlingar använder alla gymnaster tävlingskläder som föreningen tillhandahåller (förutom trikåer till flickorna). Flickorna har föreningsdräkt och pojkarna har shorts och t-shirt. Naturligtvis finns det även möjlighet att köpa sina egna tävlingskläder. Kontakta då kansliet. Vi ser gärna att gymnasterna köper andra föreningskläder för att använda vid tävlingar, uppvisningar och träningar. När flickorna börjar tävla nationellt har de ofta även en särskild friståendedräkt. Denna får gymnasterna köpa själv. Då trupperna tävlar nationellt ska man vara representativt klädd föreningjacka.

 

Trikåer och tillbehör 

Trikåer och andra tillhör såsom skor och skydd kan man köpa via de nätbutiker som vi hänvisar till under sidan med Länktips. 

 

För frågor om kläder kontakta gärna kansliet 073-301 31 32 eller kansliet@turn.se

 
 
Köp vårt supporterkit!

När du köper vårt supporterkit stöttar du inte bara föreningen ekonomiskt, du signalerar också vilket lag du håller på i tävlingshallen vilket peppar och sporrar gymnasterna.

 

Alla produkterna finns tillgängliga på vårt kansli på Gymnastikens Hus.

 

Här kan du läsa mer om hur du kan stötta föreningen.

 
Våra samarbetspartner