SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Föreningskläder

Inom kort lanserar vi vår nya föreningskollektion i samarbete med Belekima. Kollektionen kommer att innehålla både tränings och myskläder så vi hoppas att den kommer att innehålla mycket som faller i smaken. 

Tävlingskläder
Föreningsdräkt för våra yngre gymnaster
Vi ser gärna att alla Turnare har föreningens profilkläder. Förutom att de är snygga och bekväma att träna i så bidrar de till en härlig gemenskap i hallen. 

 

Tävlingskläder

I samband med tävlingar använder alla gymnaster tävlingskläder som föreningen tillhandahåller (förutom trikåer till flickorna). Flickorna har föreningsdräkt och pojkarna har shorts och t-shirt. Naturligtvis finns det även möjlighet att köpa sina egna tävlingskläder. Kontakta då kansliet. Föreningen ser gärna att gymnasterna köper profilkläder för att använda vid tävlingar, uppvisningar och träningar. När flickorna börjar tävla nationellt har de ofta även en särskild friståendedräkt. Denna får dock gymnasterna köpa själv. Då trupperna tävlar nationellt ska man vara representativt klädd föreningens profilkläder.


Trikåer och tillbehör 

Trikåer och andra tillhör såsom skor och skydd kan man köpa via de nätbutiker som vi hänvisar till under sidan med Länktips. 


För frågor om kläder kontakta gärna kansliet 073-301 31 32 eller kansliet@turn.se


 
Våra samarbetspartner