SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Betalningsvillkor
Träningsavgifterna är föreningens viktigaste inkomst och vi baserar vår verksamhet på de bokningar som är gjorda inför terminsstarten. Därför är våra möjligheter till eventuella återbetalningar ytterst begränsade.
 
Som ny medlem har man möjlighet "prova på" en gång, inom två veckor från det att bokningen genomfördes, därefter blir man betalningsskyldig. 
Meddela kansliet via mail; kansliet@turn.se (inom två veckor från det att bokningen genomfördes) om ni inte avser fortsätta efter att ni "provat på" en gång.
 
Har man varit medlem sen tidigare, bekräftat och betalt sin plats för ny termin och sen ångrar sig så har vi tyvärr ingen möjlighet att återbetala.
 
Våra avgifter är
- Träningsavgift, betalas en gång/termin och baseras på träningsmängd
- Medlemsavgift, fast avgift som betalas en gång/kalenderår
- ev. Licensavgift som är en personlig försäkring, primärt för tävlingsgymnaster, som betalas en gång/försäkringsperiod (1 oktober-30 september)

 

Betalningsmetoder
Vi erbjuder enbart digitala betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Betalning sker med kort, faktura eller delbetalning.

 

Återbetalning

Återbetalning sker enbart vid sjukdom/skada som omöjliggör fortsatt träning vilket ska intygas av läkare.

 
Våra samarbetspartner