SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Vill du bli ledare hos oss?
Vi är en växande förening och välkomnar varmt dig som vill bli ledare hos oss. Vi söker dig som med gott ledarskap vill vara med att bygga glädje och gemenskap i våra grupper samtidigt som du bidrar till att varje barn får växa och utvecklas i sin takt. Du behöver inte ha varit gymnast själv utan du kommer långt med intresse och nyfikenhet. Som ledare i vår förening  ser vi till att du får rätt utbildning, arvode och stöd av kansliet. Du inbjuds också till kickoffer, ledarläger, Vuxenledar AW och annat kul. 
 
Vi söker i princip alltid tre typer av ledare:
Ungdomsledare - Du är ungdom som tycker ledarskap verkar spännande och drömmer om att bli ledare för en egen grupp. Kanske är du eller har varit gymnast själv och känner att detta är ett naturligt nästa steg. 
Vuxenledaren - Kanske har du barn i verksamheten eller bara ett brinnande intresse och känner att du kan bidra med stöd och erfarenhet genom det faktum att du är vuxen. 
Truppledare- Du har sannolikt lång erfarenhet av gymnastik och/eller annan idrott och vana av att leda idrottare på högre nivå. 
 
Låter detta spännande? Kontakta oss på kansliet@turn.se så berättar vi mer. 
Varmt välkommen att höra av dig!
 
Våra samarbetspartner