SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Barngymnastik

I Turn erbjuder vi barngymnastik för två olika åldersgrupper. 

 

Barngympa 3-4 år

I grupperna för barn 3-4 år tränar vi gymnastikens grunder med ett stort fokus på lek och glädje. 

 

Barngympa 5-6 år

Grupperna 5-6 år vänder sig både till nybörjare och till dem som tidigare gått i 3-4 grupperna. Även här arbetar vi med gymnastikens grunder med ett stort fokus på lek och glädje. 

 

Vill du anmäla ditt barn eller bara läsa mer om hur det fungerar? Klicka på länken till Direktanmälan

 

När ska mitt barn byta grupp?
2019-11-13 21:29

Vad gör jag om mitt barn vill byta grupp?

I samband med anmälan till nästa termin kommer ni att få information om vilka grupper som finns tillgängliga. Du kan också kontakta ledaren för gruppen för att diskutera vilket alternativ som finns. 

 

Utöver barngymnastik erbjuder Turn även:

Hopprep 7 år och uppåt

Vår hopprepsverksamhet erbjuder träning för barn från 7-13 års ålder.

 

TURNastik 7-13 år 

I våra TURNastikgrupper tränar vi utan att tävla. Fokus ligger istället på att, utifrån sin egen förmåga, lära sig nya saker, bli stark och ha kul. Vi tar avstamp i gymnastikens grunder och kompletterar den med volter, trix, styrka, hopprep osv. 

TURNastik vänder sig både till nybörjare och till dem som tidigare tränat i våra barngrupper men inte vill gå in i en tävlingsgrupp. 

 

Truppgymnastik 7 år och uppåt

Till våra F1 och P1 grupper kan man anmäla sitt barn om man vill ta steget vidare till en blivande tävlingsgrupp. Från det att man fyller 7 år finns möjlighet för de som vill att vara med och tävla. 

Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartner