Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Gymnastikföreningarna vill bidra till idrottskluster vid Oceanhamnen!
2020-09-25 15:10


Alla pusselbitar finns nu för att ett nytt Gymnastikens Hus ska kunna bli verklighet. Tidigare har kommunfullmäktige beslutat att investera 100 miljoner i ett nytt Gymnastikens Hus. Fritidsnämnden lade i våras fram en utredning som definierar ett lokalprogram som alla stadens gymnastikföreningar, drillföreningar, cheerleaders och ”Alla kan gympa” med ca 4000 utövare ställer sig positiva till.

 

Läget vid Oceanhamnen är perfekt för gymnastiken och kan tillsammans med Oceanbadet bli de första delarna i det nya spännande idrottskluster som fritidsnämnden beslutat att man vill investera i. Gymnastikens grundläggande delar kan bidra till andra idrotter och ett samarbete mellan olika föreningar i ett idrottskluster är en bra väg att gå. Dagtid kan självklart lokalerna användas för skolidrott, något som skol-och fritidsförvaltningen identifierat som ett viktigt behov på platsen.

 

Gymnasterna har med en röst genom Helsingborgs Gymnastikallians sagt ”JA” till ett nytt Gymnastikens Hus. Nu måste vi hjälpas åt och använda alla kontakter och kanaler som finns för att få stadens alla partier att ställa sig bakom denna möjlighet.

 

/Helsingborgs Gymnastikallians*


Helsingborgs Gymnastikallians är en samorganisation med representanter från stadens gymnastikföreningar som driver arbetet för ett nytt Gymnastikens Hus.

 
Våra samarbetspartner