Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Information om terminsstarten 2021
2021-01-08
Vi hoppas att ni alla haft en fin jul och nyår även om det i år har varit väldigt annorlunda. Som ni säkert redan vet så har Helsingborgs Stad beslutat att stänga alla anläggningar fram till den 24 januari vilket också gäller för Gymnastikens Hus. Vad som händer därefter är fortfarande oklart. Oavsett innebär det att vårterminen inte kommer att kunna starta enligt plan vecka 3. Vi följer utvecklingen noga och arbetar utifrån hypotesen att vi ska förlänga terminen lika många veckor som terminsstarten försenas. Skulle så inte kunna ske kommer vi att återbetala den del av terminsavgiften som inte har kunnat nyttjas .  

För dig som har barn i Barngymnastik, TURNastik eller Hopprep grund
Ni har tidigare fått information om vårterminen och vi vill påminna er om att ni måste anmäla er för att behålla er plats. Ni har förtur fram till den 10 januari och därefter öppnar anmälan för nya medlemmar. Ni har fått avisering om betalning och vi hoppas ni ser positivt på att vi avser förlänga terminen så att den motsvarar det antal veckor som en normal vårtermin gör. 

För dig som har barn i Truppgymnastik och Hopprep tävling
Ni har tidigare fått information om träningstiderna för våren (dessa finns också att hitta på hemsidan) och så snart vi vet när vi kan starta upp vårterminen kommer ni få avisering om betalning skickad till er mail.

Så snart vi har ny information gällande terminsstarten eller annat som påverkar verksamheten kommer detta att kommuniceras till er via mail och via sociala medier. Har ni frågor är ni alltid välkomna att kontakta Anna eller Tina på kansliet. 

Så länge får vi hålla alla tummar vi har för att vi så snart som möjligt ska få sätta igång och återigen fylla hallarna med era härliga ungar! 

Var rädda om er! 
All träning INSTÄLLD
2020-12-07 20:30
Ända sedan i våras har vårt fokus varit att hitta sätt att göra vår verksamhet tillräckligt säker för att våra killar och tjejer ska kunna fortsätta gympa trots Covid-19. 
Men allting har en gräns... 

Mot bakgrund av den omfattande smittspridningen vi nu ser i Helsingborg har föreningens styrelse beslutat att omgående avsluta höstterminen och ställa in den planerade vinterträningen.    

Vi hoppas att denna åtgärd ska bidra till att minska smittspridningen i staden och möjliggöra att vi alla kan ses igen till terminsstarten den 18 januari. 

Tillsammans är vi rädda om varandra!
/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening
Inför våren 2021
2020-12-04 10:00
Förberedelserna inför våren är i full gång och vår förhoppning är att all verksamhet ska kunna starta upp till terminsstarten vecka 3. Dock med reservation för ev nya direktiv med anledning av pandemin. 

Aktiv medlem hösten 2020
Du som varit aktiv medlem under hösten 2020 kommer få ett meddelande via mail i anslutning till att höstterminen avslutas vecka 50, med erbjudande om förtur till vårterminen. 
Vårens preliminära träningstider finns här på hemsidan.

För NYA medlemmar
Ni som inte varit medlemmar under hösten 2020 kan se grupperna och deras preliminära tider här på hemsidan under respektive verksamhetskategori.
Lediga platser till våra grupper publiceras på hemsidan (se ”Direktanmälan”) måndagen den 11 januari kl. 09.00. Anmälan gör ni genom att följa instruktionerna här på hemsidan under rubriken ”Direktanmälan”

Tveka inte att ta kontakt med vårt kansli om ni undrar något. Kansliet stänger den 21 december och när vi öppnar igen den 4 januari 2021 besvarar vi mail m.m. så fort vi kan.
Telefon: 073-301 31 32

Vi önskar er alla en god jul och gott nytt år!
Vi inväntar Riksidrottsförbundets rekommendationer
2020-11-16 21:22
Dagens presskonferens och de, av regeringen, föreslagna restriktionerna kommer med största sannolikhet att få konsekvenser för vår verksamhet. För er kännedom så har föreningens styrelse ikväll beslutat att invänta Riksidrottsförbundets och Gymnastikförbundets rekommendationer, som beräknas komma i slutet av veckan, innan vi tar beslut om förändring i verksamheten. Det innebär att vi fortsatt erbjuder anpassad träning under veckan enligt tidigare direktiv.

Vi vill också poängtera att det är upp till var och en att avgöra om man vill delta i verksamheten eller ej. I de fall ni väljer att avstå är vi tacksamma om ni vill anmäla ert barns frånvaro i SportAdmins medlemsapp för att underlätta träningsplaneringen.  

Så snart beslut är fattat om förändringar i verksamheten kommer detta att kommuniceras till berörda medlemmar via mail och i sociala medier. 

/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening
 
Våra samarbetspartner