SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Börja på gymnastik eller hopprep?
Varje termin startar vi grupper för gympa och hopprepssugna barn och ungdomar. 
Gå in i direktanmälan för att se vart det finns lediga platser.
I Direktanmälan kan du också registrera dig som stödmedlem och ekonomiskt stötta vår verksamhet.

Naturligtvis har vi anpassat antalet deltagare i våra grupper för att följa gällande restriktioner med anledning av Covid-19.

Varmt välkommen till oss! 
Välkomna till årsmöte 2021
2021-02-18 19:03

HELSINGBORGS TURNFÖRENING:S ÅRSMÖTE

 

Tisdagen den 16 mars 2021 kl. 19.00

 

På grund av rådande pandemi har vi tyvärr inga andra möjligheter än att hålla årsmötet i digital form detta år. Det blir såklart annorlunda på många sätt men är samtidigt både roligt och lite spännande.

 

Du anmäler dig till årsmötet genom att maila till kansliet@turn.se.
En vecka innan årsmötet får du en länk till mötet samt alla handlingarna skickade till din mailadress.

Aktuella handlingar

Dagordning

Verksamhetsberättelse

Ekonomirapport

Föreningsplan

Verksamhetsplan

Budget

 

Välkommen!

Styrelsen för Helsingborgs Turnförening

Vi startar delar av verksamheten den 1 februari
2021-01-24
Efter de senaste beskeden från myndigheter och förbund så jobbar föreningen med att ställa om verksamheten och anpassa den utifrån rådande restriktioner och direktiv.
Alla aktiva (anmälda) medlemmar har fått information till sin mail med information om terminsstart och vilka anpassningar som krävs för uppstart.

Varmt välkomna tillbaka! 
Information om terminsstarten 2021
2021-01-08
Vi hoppas att ni alla haft en fin jul och nyår även om det i år har varit väldigt annorlunda. Som ni säkert redan vet så har Helsingborgs Stad beslutat att stänga alla anläggningar fram till den 24 januari vilket också gäller för Gymnastikens Hus. Vad som händer därefter är fortfarande oklart. Oavsett innebär det att vårterminen inte kommer att kunna starta enligt plan vecka 3. Vi följer utvecklingen noga och arbetar utifrån hypotesen att vi ska förlänga terminen lika många veckor som terminsstarten försenas. Skulle så inte kunna ske kommer vi att återbetala den del av terminsavgiften som inte har kunnat nyttjas .  

För dig som har barn i Barngymnastik, TURNastik eller Hopprep grund
Ni har tidigare fått information om vårterminen och vi vill påminna er om att ni måste anmäla er för att behålla er plats. Ni har förtur fram till den 10 januari och därefter öppnar anmälan för nya medlemmar. Ni har fått avisering om betalning och vi hoppas ni ser positivt på att vi avser förlänga terminen så att den motsvarar det antal veckor som en normal vårtermin gör. 

För dig som har barn i Truppgymnastik och Hopprep tävling
Ni har tidigare fått information om träningstiderna för våren (dessa finns också att hitta på hemsidan) och så snart vi vet när vi kan starta upp vårterminen kommer ni få avisering om betalning skickad till er mail.

Så snart vi har ny information gällande terminsstarten eller annat som påverkar verksamheten kommer detta att kommuniceras till er via mail och via sociala medier. Har ni frågor är ni alltid välkomna att kontakta Anna eller Tina på kansliet. 

Så länge får vi hålla alla tummar vi har för att vi så snart som möjligt ska få sätta igång och återigen fylla hallarna med era härliga ungar! 

Var rädda om er! 
 
Våra samarbetspartner