SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Glädje - Gemenskap - Kvalitet
Om oss
Helsingborgs Turnförening är en av Helsingborgs största gymnastikföreningar med ca 900 medlemmar. Föreningen bedriver en bred och kvalitativ verksamhet med gymnastik och hopprpe för barn, ungdomar och vuxna. 
 
Föreningen är verksam på olika ställen i Helsingborg. Turns barn- och hopprepsverksamhet finns till största del ute på skolorna runt om i staden. Trupptävlingsgymnastiken och TURNastik bedrivs på Gymnastikens Hus och i Mariahallen i Mariastaden. 
Vår uppskattade motionsverksamhet för seniorer finns på Wilson Dance Center, på Drottninggatan, mitt i city.

 

 
 
Vision 2024

För att veta vartåt vi ska styra måste vi veta vart vi vill komma. Därför har vi arbetat fram en vision som handlar om hur vi vill ha det i föreningen i framtiden. Visionen påverkar både stora och små beslut om vad föreningen ska lägga tid, pengar och resurser på. Visionen ska också inspirera medlemmar och andra att vilja vara med på resan att skapa framtidens Helsingborgs Turnförening.

 

Mer än bara fysisk aktivitet
2024 är vi en förening som ser varje individ och skapar förutsättningar för alla att bli sitt bästa jag. I Turnfamiljen finns trygghet, glädje och vi prioriterar att göra saker tillsammans vilket får oss att växa som människor.

 

Stabila, kompetenta och sammansvetsade ledarteam

2024 har vi ledare med rätt utbildningsnivå i alla våra grupper. Med rätt ledarkompetens säkerställer vi kvalitet och resultat. Vi har en etablerad metod för hur vi arbetar med ledarteamen och dess utveckling samt hur vi nyrekryterar och skolar in nya ledare.

 

Utbud för många

2024 har vi verksamhet med bredd och spets med plats för både nybörjare och elit. Vårt breda utbud lockar många, skapar förutsättningar för rörelse genom hela livet och bidrar till en förening med ekonomisk balans.

 

En framgångsrik och välfungerande förening

2024 är vi en framgångsrik förening både på och utanför tävlingsgolvet. Våra aktiva har utmanats och utvecklats utifrån sina önskemål. Vi har en effektiv och välfungerande organisation, ett gott renommé i både stad och land och vi förknippas med vår värdegrund.

Vår värdegrund

Vi tror att glädje och gemenskap föder framgång oavsett om man siktar på ett SM guld eller att lära sig stå på händer. Att ”vi gör det tillsammans” hjälper oss inte bara att nå bättre resultat utan utvecklar oss också som människor. Med hög kvalité kring både träningsupplägg och ledarkompetens säkerställer vi att man kan träna smart på alla nivåer.

 

Därför får glädje, gemenskap och kvalité stort fokus när vi planerar, organiserar och leder vår verksamhet.

 

KVALITET
Vi erbjuder kvalitativ träning med välutbildade ledare som är goda förebilder

GLÄDJE
Vi har en trygg och välkomnande miljö där aktiva trivs och har roligt

GEMENSKAP
Vi gör saker tillsammans både på och utanför träningsgolvet

                                                   

 

 

Gymnastikens uppförandekod

Att bidra till en positiv personlig utveckling och ett livslångt intresse för träning är grundpelarna i Svensk Gymnastik. Därför arbetar vi kontinuerligt med att säkerställa att vår verksamhet upprätthåller Barnkonventionens krav om att all träning ska ske på barns villkor och att vi, i vårt ledarskap, följer Gymnastikförbundets uppförandekod enligt nedan åtta punkter.

Gymnastikförbundets uppförandekod

 1. Vi ger utövarna möjlighet att uppleva glädje och gemenskap i gymnastiken
 2. Vi underlättar individens utveckling med utgångspunkt i den enskildes utövarens utvecklingsnivå, förutsättningar och ambitionsnivå
 3. Vi är goda förebilder
 4. Vi respekterar allas lika värde
 5. Vi respekterar utövarnas personliga integritet
 6. Vi bidrar till utövarnas utveckling genom att på olika sätt göra dem delaktiga i beslut som rör deras träning och tävling samt skapar en miljö där individen reflekterar och tar ansvar
 7. Vi ansvarar för utövarens personliga säkerhet i samband med gymnastikverksamheten
 8. Vi ansvarar för utövarnas hälsa och välmående i samband med gymnastikverksamheten

 

Terminsstart vecka 35
2021-08-12 20:12

Äntligen är det dags att dra igång. Efter en lång och härlig sommar är vi redo att hälsa alla nya och gamla Turnare välkomna till en ny termin. Aktuella träningstider hittar du här på hemsidan och i sportadmins medlemsapp.

 

Vänligen notera att vi med anledning av de restriktioner som fortfarande gäller tyvärr inte kan släppa in föräldrar i hallarna. 

 

Som ny medlem vill vi tipsa dig om att:

 • Ladda ner sportadmins medlemsapp - här ser du alla aktuella träningar och kan anmäla om ditt barn inte kommer till en träning.
 • Gilla oss på Facebook - så får du kontinuerlig uppdatering om vad som händer i föreningen.
 • Följ oss på Instagram - för att få en inblick i vår verksamhet.

 

Det finns fortfarande plats kvar i några av våra grupper, se vilka under rubriken Direktanmälan. Tipsa gärna vänner och bekanta om vår verksamhet. 

Vi ser framemot att få träffa er alla igen! 

Semesterstängt på kansliet
2021-07-16 21:13

Efter ännu en väldigt annorlunda termin har det blivit dags för kansliet att ta lite välförtjänt semester. Vecka 32 drar vi igång igen och då öppnar vi också för anmälan till de flesta av våra grupper. Mail som inkommer under semesterperioden kommer vi att besvara så fort vi kan men mycket information om höstens träningstider etc hittar du här på hemsidan. Sommarterminens återstående träningstillfällen ser du i Sportadmins medlemsapp. 

 

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar och ser framemot att ses i höst igen!

 

/Kansli och Styrelse

Sommarträning 2021
2021-05-11

Sommaren är äntligen på ingång och i sommar erbjuder vi sommarträning till följande grupper: 
F2 blå, F2 grön, F2 lila, F2 vit, P2

F3 rosa, F3 röd, F3 turkos

Sverige gul, Sverige blå, Sverige svart

 

Har ditt barn tränat i någon av våra andra grupper väntar istället ett lång och skönt sommarlov så återkommer vi så snart det är dags att anmäla sig till höstterminen. 

Första digitala årsmötet genomfört
2021-03-17

Den 16 mars 2021 hölls föreningens första digitala årsmöte någonsin. Det digitala var såklart påtvingat med anledning av Covid-19 och visst var vi lite ovana men det visade sig vara ett spännande format som med lite mer träning kan öppna upp för andra möjligheter än det fysiska mötet.  

 

Vi stängde 2020 med summeringen att Covid-19 ställt allt på ända och att ingenting egentligen blev som vi planerat. Men vi har tagit oss igenom tillsammans och nu behöver vi blicka framåt och fokusera på att reparera de skador som pandemin på olika sätt orsakat vår verksamhet. 

 

Den nya föreningsplanen för 2021-2024, tillsammans med verksamhetsplan för 2021 presenterade och godkändes. Därmed kan vi fortsätta resan mot Vision 2024.

 

Vår ordförande Sofie Lilja fick förnyat förtroende ännu ett år och information om övriga ledamöter och andra förtroendevalda hittar du här

 

Har du nån fråga eller fundering som du vill ställa till föreningens styrelse? Har du kanske någon idé kring hur vi kan göra saker annorlunda/smartare/bättre? Tveka inte att höra av dig till ordforande@turn.se

Välkomna till årsmöte 2021
2021-02-18 19:03

HELSINGBORGS TURNFÖRENING:S ÅRSMÖTE

 

Tisdagen den 16 mars 2021 kl. 19.00

 

På grund av rådande pandemi har vi tyvärr inga andra möjligheter än att hålla årsmötet i digital form detta år. Det blir såklart annorlunda på många sätt men är samtidigt både roligt och lite spännande.

 

Du anmäler dig till årsmötet genom att maila till kansliet@turn.se.
En vecka innan årsmötet får du en länk till mötet samt alla handlingarna skickade till din mailadress.

Aktuella handlingar

Dagordning

Verksamhetsberättelse

Ekonomirapport

Föreningsplan

Verksamhetsplan

Budget

 

Välkommen!

Styrelsen för Helsingborgs Turnförening

Vi startar delar av verksamheten den 1 februari
2021-01-24
Efter de senaste beskeden från myndigheter och förbund så jobbar föreningen med att ställa om verksamheten och anpassa den utifrån rådande restriktioner och direktiv.
Alla aktiva (anmälda) medlemmar har fått information till sin mail med information om terminsstart och vilka anpassningar som krävs för uppstart.

Varmt välkomna tillbaka! 
Information om terminsstarten 2021
2021-01-08
Vi hoppas att ni alla haft en fin jul och nyår även om det i år har varit väldigt annorlunda. Som ni säkert redan vet så har Helsingborgs Stad beslutat att stänga alla anläggningar fram till den 24 januari vilket också gäller för Gymnastikens Hus. Vad som händer därefter är fortfarande oklart. Oavsett innebär det att vårterminen inte kommer att kunna starta enligt plan vecka 3. Vi följer utvecklingen noga och arbetar utifrån hypotesen att vi ska förlänga terminen lika många veckor som terminsstarten försenas. Skulle så inte kunna ske kommer vi att återbetala den del av terminsavgiften som inte har kunnat nyttjas .  

För dig som har barn i Barngymnastik, TURNastik eller Hopprep grund
Ni har tidigare fått information om vårterminen och vi vill påminna er om att ni måste anmäla er för att behålla er plats. Ni har förtur fram till den 10 januari och därefter öppnar anmälan för nya medlemmar. Ni har fått avisering om betalning och vi hoppas ni ser positivt på att vi avser förlänga terminen så att den motsvarar det antal veckor som en normal vårtermin gör. 

För dig som har barn i Truppgymnastik och Hopprep tävling
Ni har tidigare fått information om träningstiderna för våren (dessa finns också att hitta på hemsidan) och så snart vi vet när vi kan starta upp vårterminen kommer ni få avisering om betalning skickad till er mail.

Så snart vi har ny information gällande terminsstarten eller annat som påverkar verksamheten kommer detta att kommuniceras till er via mail och via sociala medier. Har ni frågor är ni alltid välkomna att kontakta Anna eller Tina på kansliet. 

Så länge får vi hålla alla tummar vi har för att vi så snart som möjligt ska få sätta igång och återigen fylla hallarna med era härliga ungar! 

Var rädda om er! 
All träning INSTÄLLD
2020-12-07 20:30
Ända sedan i våras har vårt fokus varit att hitta sätt att göra vår verksamhet tillräckligt säker för att våra killar och tjejer ska kunna fortsätta gympa trots Covid-19. 
Men allting har en gräns... 

Mot bakgrund av den omfattande smittspridningen vi nu ser i Helsingborg har föreningens styrelse beslutat att omgående avsluta höstterminen och ställa in den planerade vinterträningen.    

Vi hoppas att denna åtgärd ska bidra till att minska smittspridningen i staden och möjliggöra att vi alla kan ses igen till terminsstarten den 18 januari. 

Tillsammans är vi rädda om varandra!
/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening
Inför våren 2021
2020-12-04 10:00
Förberedelserna inför våren är i full gång och vår förhoppning är att all verksamhet ska kunna starta upp till terminsstarten vecka 3. Dock med reservation för ev nya direktiv med anledning av pandemin. 

Aktiv medlem hösten 2020
Du som varit aktiv medlem under hösten 2020 kommer få ett meddelande via mail i anslutning till att höstterminen avslutas vecka 50, med erbjudande om förtur till vårterminen. 
Vårens preliminära träningstider finns här på hemsidan.

För NYA medlemmar
Ni som inte varit medlemmar under hösten 2020 kan se grupperna och deras preliminära tider här på hemsidan under respektive verksamhetskategori.
Lediga platser till våra grupper publiceras på hemsidan (se ”Direktanmälan”) måndagen den 11 januari kl. 09.00. Anmälan gör ni genom att följa instruktionerna här på hemsidan under rubriken ”Direktanmälan”

Tveka inte att ta kontakt med vårt kansli om ni undrar något. Kansliet stänger den 21 december och när vi öppnar igen den 4 januari 2021 besvarar vi mail m.m. så fort vi kan.
Telefon: 073-301 31 32

Vi önskar er alla en god jul och gott nytt år!
Vi inväntar Riksidrottsförbundets rekommendationer
2020-11-16 21:22
Dagens presskonferens och de, av regeringen, föreslagna restriktionerna kommer med största sannolikhet att få konsekvenser för vår verksamhet. För er kännedom så har föreningens styrelse ikväll beslutat att invänta Riksidrottsförbundets och Gymnastikförbundets rekommendationer, som beräknas komma i slutet av veckan, innan vi tar beslut om förändring i verksamheten. Det innebär att vi fortsatt erbjuder anpassad träning under veckan enligt tidigare direktiv.

Vi vill också poängtera att det är upp till var och en att avgöra om man vill delta i verksamheten eller ej. I de fall ni väljer att avstå är vi tacksamma om ni vill anmäla ert barns frånvaro i SportAdmins medlemsapp för att underlätta träningsplaneringen.  

Så snart beslut är fattat om förändringar i verksamheten kommer detta att kommuniceras till berörda medlemmar via mail och i sociala medier. 

/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening
Vi hälsar Anna välkommen till oss
2020-11-09 20:41
Denna veckan börjar Anna Samuelsson sin anställning hos oss i Turn. Anna är en nyfiken, prestigelös och energispridande person som inte är rädd för att att hugga i där det behövs.   
I hennes uppdrag ingår diverse administrativa uppgifter där hon ska avlasta och komplettera vår föreningskoordinator Tina men Anna har också många andra fina kompetenser och erfarenheter som vi hoppas få ta del av. 

Anna är utbildad på Balettakademin och säger själv att rörelse, aktivitet och hälsa är en stor del av hennes liv. Förutom sin tid som professionell dansare har hon jobbat inom service i över 20år och driver sen en tid tillbaka sitt eget företag där hon erbjuder bland annat massage och yoga. Nu senast kommer Anna från en receptionistroll på Assa Abloy. 

Vi hälsar Anna varmt välkommen till oss! 
Nya direktiv pga Corona
2020-10-28 12:34

Gårdagens besked om skärpta Coronarestriktioner i Skåne tvingar oss till nya begränsningar i verksamheten. Föreningen deltog igår kväll i ett extrainsatt möte med Riksidrottsförbundet och har idag fått ta del av de direktiv som Gymnastikförbundet har beslutat.


Utöver de allmänna råden från Region Skåne samt direktiv/rekommendationer från myndigheter och förbund har föreningens styrelse beslutat att följande gäller från och med idag:


 • All inomhusträning för gymnaster födda 2004 eller tidigare Sverige vit och Sverige röd är inställd minst till 17/11 2020. De gymnaster som är födda 2005 eller senare tränar på ordinarie tider från vecka 45.
 • All inomhusträning för gymnaster födda 2004 eller tidigare i Sverige blå är inställd minst till 17/11 2020. De gymnaster som är födda 2005 eller senare tränar på ordinarie träningstider.
 • Träning för övriga grupper fortsätter men ställs om så att träning kan ske utan fysisk kontakt som exempelvis passning
 • TURNkampen som var planerad den 11 och 15 november skjuts upp på obestämd tid.

 

FRIVILLIGT
Vi befinner oss i en mycket speciell situation och vi vill vara tydliga med att var och en väljer om man utifrån rådande omständigheter vill delta i träningen eller stanna hemma. Anmäl gärna barnens frånvaro via SportAdmins medlemsapp  så fort som möjligt för att underlätta träningsplaneringen.


NYA DIREKTIV
Vi följer fortsatt de riktlinjer och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet ger för att vi, vid behov, ska kunna agera snabbt och effektivt. Förändringar som påverkar verksamheten kommer att kommuniceras via mail samt hemsida och sociala medier.

 

Tillsammans är vi rädda om varandra!

/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening

Gymnastikföreningarna vill bidra till idrottskluster vid Oceanhamnen!
2020-09-25 15:10


Alla pusselbitar finns nu för att ett nytt Gymnastikens Hus ska kunna bli verklighet. Tidigare har kommunfullmäktige beslutat att investera 100 miljoner i ett nytt Gymnastikens Hus. Fritidsnämnden lade i våras fram en utredning som definierar ett lokalprogram som alla stadens gymnastikföreningar, drillföreningar, cheerleaders och ”Alla kan gympa” med ca 4000 utövare ställer sig positiva till.

 

Läget vid Oceanhamnen är perfekt för gymnastiken och kan tillsammans med Oceanbadet bli de första delarna i det nya spännande idrottskluster som fritidsnämnden beslutat att man vill investera i. Gymnastikens grundläggande delar kan bidra till andra idrotter och ett samarbete mellan olika föreningar i ett idrottskluster är en bra väg att gå. Dagtid kan självklart lokalerna användas för skolidrott, något som skol-och fritidsförvaltningen identifierat som ett viktigt behov på platsen.

 

Gymnasterna har med en röst genom Helsingborgs Gymnastikallians sagt ”JA” till ett nytt Gymnastikens Hus. Nu måste vi hjälpas åt och använda alla kontakter och kanaler som finns för att få stadens alla partier att ställa sig bakom denna möjlighet.

 

/Helsingborgs Gymnastikallians*


Helsingborgs Gymnastikallians är en samorganisation med representanter från stadens gymnastikföreningar som driver arbetet för ett nytt Gymnastikens Hus.

Välkomna till en ny termin
2020-08-24 21:00

Vi är mycket glada för att kunna starta upp nästan hela verksamheten igen och vi har en god förhoppning om att denna termin, på många håll, ska bli mer "normal" än vårterminen. 
Dock finns fortfarande ett antal förhållningsregler som föreningen, med utgångspunkt från Folkhälsomyndighetens direktiv, rekommendationer från Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet, har tagit fram och som alla förväntas följa.


 1. Precis som tidigare gäller att man under inga omständigheter får komma till träning om man uppvisar minsta symtom eller känner sig hängig.
 2. Ombyte och påfyllnad av vattenflaska sker hemma
 3. Samling sker i så stor utsträckning som möjligt utanför träningshallen. 
 4. Föräldrar ombedes stanna utomhus, för de allra yngsta finns dock särskilda regler. Prata med ledarna om du är osäker. 

Träningarna kommer att utvärderas löpande för att säkerställa att vi klarar att upprätthålla de förhållningsregler som krävs. Har ni tankar eller frågor är ni alltid välkomna att kontakta kansliet!

Platser kvar till höstterminen
2020-08-15 23:04
Höstterminsstarten närmar sig med stormsteg och vecka 35 drar vi igång nästan hela verksamheten igen! 

Information om våra grupper och dess träningstider hittar du här på hemsidan.

Lediga platser 
Inför hösten har vi platser kvar i bland annat barn 3-4år, hopprep 6-10år och trupp pojkar 6-8år. För flickor 6-8år som vill börja med truppgymnastik anmäler du till Trupp Intro. 

Gå in på länken ”Direktanmälan” för att se exakt vilka grupper det fortfarande finns platser till. 

Motionsverksamheten - Turn mitt i city
På grund av rådande omständigheter så kommer vi inte att kunna starta upp motionsverksamheten i anslutning till terminsstarten. Men vi följer utvecklingen och hoppas på att få komma med ny information under hösten. 

Frågor? 
Har du någon som helst fundering så tveka inte att ta kontakt med vårt kansli. 
Telefon: 073-301 31 32
All träning inställd tills vidare
2020-04-01 17:31

Mot bakgrund av dagens nya direktiv från Folkhälsomyndigheten har föreningens styrelse beslutat att omgående avbryta all träning på obestämd tid. Det innebär att samtliga träningar från och med idag är inställda. 


För mer information hänvisar vi till: 

Gymnastikförbundet

Folkhälsomyndigheten


Vi tycker fortfarande att det är viktigt att barn får röra på sig. Därför kommer vi att ägna påsken åt att samla kunskap och försöka hitta sätt att skapa förutsättningar för våra barn och unga att träna i någon form ändå.

Så fort vi kan skickar vi ut mer information via mail och via våra sociala kanaler.


Detta är ett jätte tråkigt, men utifrån omständigheterna, tyvärr nödvändigt beslut.


Tillsammans måste vi vara rädda om varandra!


/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening

Fortsatt träning
2020-03-29 11:56

Idag, söndagen den 29 mars 2020, börjar regeringens beslut om ytterligare begränsningar vid sammankomster och tillställningar till max 50 personer att gälla.


Vad innebär då detta för Turns verksamhet?

Egentligen inte så mycket mer än de åtgärder som redan vidtagits. För säkerhetsskull har vi sett över samtliga träningstider för att säkerställa att vi har god marginal till maxantalet.


På Gymnastikens Hus kan det bli trångt i samband med hämtning och lämning. Vi vill därför be er föräldrar att, i den mån det är möjligt, vänta ute på parkeringen. I de fall branddörrarna till Grophall respektive Badmintonhall står öppna får barnen gärna gå in den vägen för att undvika att det blir trångt i den vanliga entrén.


Precis som tidigare gäller att man under inga omständigheter får komma till träningen om man uppvisar symptom eller känner sig hängig.


Anmäl ditt barns frånvaro

Vi har full respekt för de som väljer att utebli från träningen under dessa omständigheter men vädjar till er att gå in och meddela detta i SportAdmins-medlemsapp för att underlätta vår planering.

 • Ladda ner SportAdmins medlemsapp för föräldrar
 • Klicka fram vänstermenyn och välj Kalender
 • Klicka på träningstillfället och ange ”ej tillgänglig” om ert barn inte kommer 
Tillsammans är vi rädda om varandra!
/Styrelsen för Helsingborgs Turnförening
Justerade träningstider för Barngrupper och TURNastik
2020-03-24
På grund av lägre närvaro i våra Barn och TURNastikgrupper kommer vi från och med denna vecka att slå ihop vissa av dessa grupper.
NY TRÄNINGSTIDER ENLIGT FÖLJANDE:
Tisdag Elineberg
Barn 3-4 år och 5-6 år tränar samtidigt kl 17:30-18:30

Lördag Gymnastikens Hus
TURNastik flickor 7-9 år och 10-12 år tränar samtidigt kl 9-10

Söndag Gymnastikens Hus
Barn 3-4 år och 5-6 år tränar samtidigt kl 15.30-16.30

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendation om att friska barn mår bra av att få röra på sig fortsätter vi Turn vår barn och ungdomsverksamhet. Naturligtvis står det varje medlem fritt att själv besluta om man vill delta i verksamheten utifrån rådande omständigheter. 
TURN vann Riksåttan i hopprep
2020-03-22 20:53
Riksåttan i hopprep avgjordes (med anledning av pågående pandemi) i en digital form och nu är resultatet klart och vi är så stolta för att ett av våra lag vann Riksåttan.
Stort grattis till alla rephopparna däribland främst Felix Johansson, Alva Björnstedt, Emilia Nilsson, Liivi Nöu Wihlborg och ledare för er fina insats.

På denna länk kan ni läsa mer om resultatet:
Föreningens årsmöte genomfört
2020-03-17 22:13
Coronautbrott till trots så genomfördes ikväll föreningens årsmöte på Idrottens Hus. En decimerad skara jämfört med tidigare år fick en genomgång av föreningens verksamhetsberättelse för 2019 och planerna för 2020. 

Ralf Ahlqvist tackades av efter 7 år i styrelsen och Leo Rundby valdes in som ny ledamot. 

Traditionsenligt bjöds det både på smörgåstårta och hembakta kanelbullar.

Föreningens samtliga förtroendevalda hittar du här
All träning på Wilson Dance Center i City är inställd tills vidare
2020-03-16
Föreningens har under dagen nåtts av information som gör att styrelsen beslutat att ändra sitt beslut om träning i City.
Av hänsyn till både medlemmar och ledare har föreningen beslutat att omgående avbryta all träning på Wilson Dance Center.
Detta för att undvika att personer i riskgruppen riskerar att utsättas för smitta på vägen till, under eller från sin träning.
Detta är ett otroligt tråkigt beslut att behöva ta men det grundar sig på rekommendationer från bland annat Folkhälsomyndigheten.
Vi kommer naturligtvis att fortsätta följa utvecklingen med förhoppningen att snabbt kunna återuppta verksamheten igen.

När vi startar upp igen kommer du som varit aktiv medlem våren 2020 att kontaktas via mail och vi kommer att informera både på Hemsida och Facebook.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta kansliet på 042-283132.

Tillsammans är vi rädda om varandra!

Styrelsen för Helsingborgs Turnförening
Fortsatt träning för friska barn
2020-03-15 11:22

Folkhälsomyndigheten meddelar att det finns ingen anledning för friska personer att sitta hemma. Därför fortsätter vi i Turn, än så länge, vår verksamhet som vanligt. Även om era barn är friska väljer ni så klart själva om ni vill att de, utifrån rådande omständigheter, ska delta i träningen eller stanna hemma. Anmäl då gärna deras frånvaro via SportAdmins medlemsapp så fort som möjligt för att underlätta för träningsplaneringen.


Vid minsta symptom på förkylning, hosta eller feber förutsätter vi att ni håller barnen hemma.


I samband med träning:

·        undviker vi kramar och handskakningar

·        har var och en sin egen vattenflaska

·        tvättar vi händerna ofta och noga

·        nyser och hostar vi i armvecket


Vi följer fortsatt de riktlinjer och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet ger för att vi, vid behov, ska kunna agera snabbt och effektivt. Förändringar som påverkar verksamheten kommer att kommuniceras via mail samt hemsida och sociala medier.


Vi befinner oss i en väldigt ovanlig situation och hänvisar därför i första hand till officiella källor som exempelvis folkhälsomyndigheten men du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta kansliet också. 


Tillsammans är vi rädda om varandra!


Styrelsen för Helsingborgs Turnförening

Information kring Coronaviruset
2020-03-11 16:08
Turn liksom Gymnastikförbundet följer Folkhälsomyndigheten, UDs och WHOs rekommendationer med anledning av Coronaviruset.
I dagsläget innebär dessa att all verksamhet fortgår som vanligt men att varje enskild medlem får ta eget beslut om medverkan. Skulle detta förändras kommer samtliga medlemmar att informeras via mail samt i våra sociala kanaler. 

Håll dig uppdaterad kring det senaste från förbundet här. 


Årsmöte 2020
2020-02-18 07:31
Varmt välkomna till 
Helsingborg Turnförening årsmöte

När? Tisdagen den 17 mars 2020 kl. 18.00
Var? Idrottens Hus plan 2 i cafeteria


Vi vill ha in anmälan till kansliet 10 mars. Vi avslutar årsmötet med lättare 
förtäring därav anmälning till kansliet, 073-301 31 32 eller kansliet@turn.se

En vecka innan årsmötet finns följande dokument tillgängliga på Turns kansli, 
Gymnastikens Hus, Torbornavägen 4.
- Verksamhetsberättelse
- Verksamhetsplan
- Budgetplan
- Ekonomirapport
- Dagordning

Välkommen!
 
Våra samarbetspartner